Vi säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar. Välj vilken som passar dina behov bäst!

Köp bergvärmepump med installation av BGE

Bergvärme

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.

Jordvärme

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor.

Sjövärme

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ.
Fördelar och nackdelar med en luftvärmepump

Luft/luftvärme

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.
Luftvattenvärmepump – effektiv lösning för hus med vattenburen värme

Luft/vattenvärme

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.
Frånluftsvärmepumpar återanvänder värmen i huset

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

Värmepumpar och vattenbrunnar i Stockholm, Uppland, Västmanland och Gästrikland

BGE har tre lokala IVT Center: huvudkontoret i Sala, Uppsala och Västerås. På våra IVT Center i Sala och Västerås finns utställning av värmepumpar att besöka. Området där vi arbetar innefattar till största del Uppland, Stockholm, Västmanland och Gästrikland, men vi tar naturligtvis även emot förfrågningar från boende och verksamheter utanför det området.

Värmepumpar från IVT står för hög kvalitet och hållbarhet

BGE är idag ett stort företag som under många år stabilt har vuxit och utvecklats. Sedan 2013 är vi ännu större tack vare att vi blev en del av ENWELL-gruppen. Att BGE har en stabil grund att stå på gör att vi kan se till att möta de höga krav som ställs av både kunder och vår leverantör, IVT. Som auktoriserad återförsäljare för IVT står vi för kvalitet och trygghet.

Värmepumparna vi säljer, installerar och utför service på använder sig av geoenergi och solenergi – hållbar, förnybar energi för villa- och husägare som vill ta ansvar för miljön och leva klimatsmart.

De bästa priserna på marknaden, hur då?

Hur håller BGE nere priserna, samtidigt som hög kvalitet på arbetet och produkterna alltid är första prioritet? Det kan förklaras genom vår långa erfarenhet gällande installation av värmepumpar. Våra medarbetare är väldigt kunniga och noggranna, samtidigt som de är effektiva när de jobbar.

Det innebär att vi kan göra ett utmärkt jobb samtidigt som vi installerar snabbt och effektivt. Effektiviteten som uppstår av kunnighet och erfarenhet gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser.

Alla värmepumpar behöver regelbunden service

Bergvärme, luftvärme, frånluftsvärme, luftvattenvärme med flera. Precis alla typer av värmepumpar behöver regelbundna servicebesök av en professionell fackman. Då alla tillverkare har egna krav på service och alla värmepumpar är olika går det inte att säga en exakt tid.

Därav rekommenderar vi att du bokar service vartannat år eller inom intervallet 18-36 månader. Då får du en värmepump som fortsätter vara energisnål och sparar pengar åt dig så länge som möjligt.