Salboheds Bygg och Anläggning

Salboheds Bygg och Anläggning, Västerås

Våra värmepumpar

Vi säljer och installerar alla typer av värmepumper. Välj den som bäst passar dina behov.

Bergenergi ger Salboheds Bygg och Anläggning både värme och kyla

Salboheds Bygg och Anläggning AB startades 2004 och utför samtliga på marknaden förekommande mark- och anläggningsarbeten. 2012 flyttade man in i nya lokaler i Västerås och redan från början satsade man på en bergenergianläggning som förser lokalerna med både värme och kyla på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

Valet av leverantör föll på BGE, främst för att vi kunde ta hand om allt, från råd och planering, till borrning, installation och service. En helhetslösning helt enkelt!

Fakta

Fastighetstyp: Kontor och verkstad
Storlek: 2 000 kvm
Systemlösning: 12 st borrhål á 210 m. 2×55 kw värmepumpseffekt som levererar både värme och kyla

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.