Är du vår näste medarbetare?

Är du borrare, anläggare eller installatör? Med några års erfarenhet, eller är du ganska ny på arbetsmarknaden? Vi är alltid intresserade att träffa duktiga personer med kompetens inom vårt arbetsområde.

På BGE får du jobba självständigt, men även i team, allt beror på arbetsuppgiften som ska utföras. Ibland ansvarar du själv för en borrning eller en installation, ibland ingår du i en arbetsgrupp om det är en större installation. Du kan ta egna initiativ och lösa problem, men du måste också ha en god samarbetsförmåga. Våra uppdrag och installationer varierar mycket i typ och omfattning, vilket gör att den ena dagen sällan är den andra lik.

Är du intresserad att jobba som borrare är det en fördel om du är kunnig med motorer och hydraulik. Vill du jobba som installatör eller servicetekniker är behörighet inom el, vvs och kyla viktigt.

Passar du in på beskrivningen ovan? Fyll i dina uppgifter i formuläret och skriv några rader om dig själv. Vem vet, du kanske är vår näste medarbetare?

Om BGE

På samma sätt som vi vill vara det självklara valet för våra kunder, så vill vi också vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom vårt upptagningsområde.

BGE bildades 1989 och genom åren har vi byggt upp en gedigen kompetens och erfarenhet om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. Vi har under årens lopp borrat mer än 10 000 borrhål och vi säljer runt 400 värmepumpar per år, vilket gör oss till en av landets största IVT-återförsäljare.

Sedan 2013 är BGE en del av ENWELL, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag.

Jobba hos BGE?

Lämna dina uppgifter här nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå.
Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med ENWELLs och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av ENWELLs och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.

Kontakt

Du kan också kontakta någon av oss om du är intresserad att jobba på BGE:

Tomas Sverkersson
IVT Center Sala
Tommy Vallin
IVT Center Sala