Jobba hos oss

På Enwell brinner vi för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer

Vi i ENWELL-gruppen blickar framåt med stora planer på att fortsätta vår tillväxtresa. Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vill du bidra till något större, en bättre framtid och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö. Bli vår nästa kollega!

Vi expanderar och söker nu:

  • Värmepumpsinstallatör
  • Servicetekniker
  • Elektriker
  • Säljare
  • Rörmokare
  • Borrtekniker
  • Grävmaskinist
  • Solcellsmontör

Vi finns i:

Stockholm - Eskilstuna - Söderköping - Norrköping - Västervik - Linköping - Sollentuna - Sala - Uppsala - Västerås - Karlstad - Örebro - Mora - Falun - Everöd - Höör - Tranås - Nässjö - Vetlanda - Kungälv

Övrig information

Vid frågor gällande tjänsterna hör av dig till: jobb@enwell.se

ENWELL AB är ett helägt dotterbolag till Vatttenfall och en del av Vattenfalls vision om ett fossilfritt Sverige inom en generation. Enwell har försäljning, installation och service på 20 orter runt om i Sverige.

Är du vår näste medarbetare?

Är du borrare, anläggare eller installatör? Med några års erfarenhet, eller är du ganska ny på arbetsmarknaden? Vi är alltid intresserade att träffa duktiga personer med kompetens inom vårt arbetsområde.

På ENWELL BGE får du jobba självständigt, men även i team, allt beror på arbetsuppgiften som ska utföras. Ibland ansvarar du själv för en borrning eller en installation, ibland ingår du i en arbetsgrupp om det är en större installation. Du kan ta egna initiativ och lösa problem, men du måste också ha en god samarbetsförmåga. Våra uppdrag och installationer varierar mycket i typ och omfattning, vilket gör att den ena dagen sällan är den andra lik.

Är du intresserad att jobba som borrare är det en fördel om du är kunnig med motorer och hydraulik. Vill du jobba som installatör eller servicetekniker är behörighet inom el, vvs och kyla viktigt.

Passar du in på beskrivningen ovan? Fyll i dina uppgifter i formuläret och skriv några rader om dig själv. Vem vet, du kanske är vår näste medarbetare?

Om ENWELL BGE

På samma sätt som vi vill vara det självklara valet för våra kunder, så vill vi också vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom vårt upptagningsområde.

ENWELL BGE bildades 1989 och genom åren har vi byggt upp en gedigen kompetens och erfarenhet om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. Vi har under årens lopp borrat mer än 10 000 borrhål och vi säljer runt 400 värmepumpar per år, vilket gör oss till en av landets största IVT-återförsäljare.

Sedan 2013 är ENWELL BGE en del av ENWELL, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag

Skicka in jobbansökan