BGE är erfarenhet och kunskap

Det finns många företag som säljer värmepumpar. Många som installerar och ger service. Många som borrar efter vatten och energi. Men det är inte många företag som gör allt. Och som gjort det så länge som vi.

BGE bildades 1989 och genom åren har vi byggt upp en gedigen kompetens och erfarenhet om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. Vi har under årens lopp borrat mer än 10 000 borrhål och vi säljer runt 400 värmepumpar per år, vilket gör oss till en av landets största IVT-återförsäljare.

Sedan 2013 är BGE en del av ENWELL, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag.

Våra kontor

Edit
IVT Center i Sala

Ditt kunskapscenter i Sala för värmepumpar, energi och miljö

I Sala startade BGE:s verksamhet för över 30 år sedan. Här finns vårt huvudkontor som också är ett IVT Center. Det innebär att du kan vända dig till oss med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump.

Med utgångspunkt från Sala är vårt primära arbetsområde Västmanland, Uppland, Stockholm och Gästrikland, men du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Vi på BGE har lång erfarenhet av försäljning, installation och service inom borrning och värmepumpar.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar!

Fabriksgatan 11,
733 39 Sala
Edit

Ditt kunskapscenter i Uppsala för värmepumpar, energi och miljö

Nu har vi öppnat vårt nya IVT Center i Uppsala. Dit kan du vända dig med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter.

I Uppsala kan du såklart också få hjälp med vatten- och energiborrning som är en annan viktig kompetens inom BGE.

Med utgångspunkt från Uppsala är vårt primära arbetsområde Uppland och Stockholm, men du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Ansvarig för IVT Center Uppsala är vår säljare Tobias Olsson.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar och brunnsborrning.

Bergsbrunnagatan 20,
753 23 Uppsala
Edit
IVT Center i Västerås

Ditt kunskapscenter i Västerås för värmepumpar, energi och miljö

Vårt kontor i Västerås är ett IVT Center, vilket innebär att du kan vända dig till oss med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump.

Med utgångspunkt från Västerås är vårt primära arbetsområde Västmanland och Södermanland, men du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Ansvarig för IVT Center Västerås är Peter Jansson som har lång erfarenhet av att arbeta med värmepumpar.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar!

Signalistgatan 13
721 37 Västerås

Vi är ett IVT Center

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar och namnet borgar för hög kvalitet och prestanda. Som IVT Center är vi ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Certifikat och medlemskap

Miljö och kvalitet är ledord för oss och därför är det självklart för oss att vara miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och 14001. Dessutom är vi arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001.

Samtliga borrare och arbetsledare är personcertifierade C-borrare. Certifieringen utförs av SP Certifiering, som är ett ledande organ i Sverige för personcertifiering inom bygg-, installations- och anläggningsområdet.

BGE är medlem i Svenska Kyl- & Värmepumpföreningen. Vi är dessutom medlem i Geotec, som är landets största sammansluting av fristående borrentreprenörer. Båda dessa branschorganisationer ställer höga krav på sina medlemmar, vilket ger dig som kund extra trygghet.