Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med värmepump.

BESTÄLL OFFERT

BGE är erfarenhet och kunskap

Det finns många företag som säljer värmepumpar. Många som installerar och ger service. Många som borrar efter vatten och energi. Men det är inte många företag som gör allt. Och som gjort det så länge som vi.

BGE bildades 1989 och genom åren har vi byggt upp en gedigen kompetens och erfarenhet om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. Vi har under årens lopp borrat mer än 10 000 borrhål och vi säljer runt 400 värmepumpar per år, vilket gör oss till en av landets största IVT-återförsäljare.

Sedan 2013 är BGE en del av ENWELL, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag.

Vi är ett IVT Center

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar och namnet borgar för hög kvalitet och prestanda. Som IVT Center är vi ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Certifikat och medlemskap

Miljö och kvalitet är ledord för oss och därför är det självklart för oss att vara miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och 14001. Dessutom är vi arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001.

Samtliga borrare och arbetsledare är personcertifierade C-borrare. Certifieringen utförs av SP Certifiering, som är ett ledande organ i Sverige för personcertifiering inom bygg-, installations- och anläggningsområdet.

BGE är medlem i Svenska Kyl- & Värmepumpföreningen. Vi är dessutom medlem i Geotec, som är landets största sammansluting av fristående borrentreprenörer. Båda dessa branschorganisationer ställer höga krav på sina medlemmar, vilket ger dig som kund extra trygghet.

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med värmepump.

BESTÄLL OFFERT

Kontakt

Kontakta mig för mer information om företaget och våra tjänster:

Tomas Sverkersson
IVT Center Sala
Tommy Vallin
IVT Center Sala