Vi är ENWELL BGE – en totalentreprenör med över 30 års erfarenhet

Vilka är ENWELL BGE, egentligen? Det kan du få reda på här! ENWELL BGE är ett av flera bolag som ingår i ENWELL-gruppen, som är störst i Sverige på bergvärme. Vattenfall är vår majoritetsägare. Vi levererar helhetslösningar inom bergvärme, jordvärme, luft/luftvärme, luft/vattenvärme, frånluftsvärme, sjövärme och solceller, och utför borrning av vattenbrunnar. Allt till marknadens bästa priser och garantier.

ENWELL BGE utmärker sig från många andra konkurrenter tack vare att vi levererar hela vägen inom vatten, energi och värme – från rådgivning till installation och service.

Mer än 30 års erfarenhet i branschen av värme, kyla och vatten

ENWELL BGE grundades 1989 och har därmed varit med länge i branschen. Med över 30 års erfarenhet har vi byggt upp en stor expertis och kompetens vad gäller vattenbrunnar och hållbar teknik som värmepumpar och andra värme- och kyllösningar. Sedan starten har vi borrat över 10.000 borrhål till nöjda kunder i trakterna runt Uppsala, Västerås och Sala. Varje år säljer vi cirka 400 värmepumpar. Det gör att vi är en av Sveriges största IVT-återförsäljare.

Våra kontor

Försäljning, installation och service med ansvar hela vägen

Vi utmärker oss genom att inte vara som många andra företag. En del företag säljer värmepumpar, andra utför installationer och service, och vissa specialiserar sig på vattenbrunnar. Istället ser vi till att ge vår expertis hela vägen. Det gör att du som kund slipper ha många parter involverade, och istället kan lita på att hela jobbet görs korrekt från början till slut. Vår certifierade personal tar dig hela vägen från rådgivning och köp till montering och service.
IVT luftvärmepumpar från BGE

Resan började i Sala

Det var i Sala som allting började 1989. Vårt huvudkontor finns än idag på orten, men vi har expanderat med ytterligare två center i Västerås samt Uppsala. Huvudkontoret i Sala är samtidigt ett IVT Center; ENWELL BGE är utbildade och certifierade av IVT som ställer höga krav på sina återförsäljare. IVT:s värmepumpar håller hög kvalitet och bland modellerna finns dessutom Sveriges enda Svanen-märkta värmepump.

ENWELL BGE är en del av ENWELL – trygghet från Vattenfall

Tillsammans med flera andra bolag runtom i Sverige är vi sedan 2013 en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar och brunnsborrning. ENWELL är moderbolag i Sveriges största grupp av bergenergibolag.

Värmepumpar och vattenbrunnar i Stockholm, Uppland, Västmanland och Gästrikland

ENWELL BGE har tre lokala IVT Center: huvudkontoret i Sala, Uppsala och Västerås. På våra IVT Center i Sala och Västerås finns utställning av värmepumpar att besöka. Området där vi arbetar innefattar till största del Uppland, Stockholm, Västmanland och Gästrikland, men vi tar naturligtvis även emot förfrågningar från boende och verksamheter utanför det området.

Airx luftvattenvärmepump
Enkelt att sköta bergvärmepumpar

Helhetslösningar och totalansvar – vad betyder det?

Två viktiga ord för ENWELL BGE: helhetslösningar och totalansvar. Vi erbjuder helhetslösningar inom såväl värme och kyla, till exempel bergvärme och solceller, som vattenbrunnar. Det gör att du får allt från rådgivning och svar på frågor, till installation, montering, borrning och service av våra hjälpsamma experter. För arbetet vi utför tar vi totalansvar.

Det här ansvaret är en trygghet för våra kunder och något som vi värdesätter högt. Det är självklart för oss att finnas med hela vägen. Som kund kan man känna sig trygg hos ENWELL BGE vad gäller sitt köp och val av installations- och serviceleverantör.

Värmepumpar från IVT står för hög kvalitet och hållbarhet

ENWELL BGE är idag ett stort företag som under många år stabilt har vuxit och utvecklats. Sedan 2013 är vi ännu större tack vare att vi blev en del av ENWELL-gruppen. Att ENWELL BGE har en stabil grund att stå på gör att vi kan se till att möta de höga krav som ställs av både kunder och vår leverantör, IVT. Som auktoriserad återförsäljare för IVT står vi för kvalitet och trygghet.

Värmepumparna vi säljer, installerar och utför service på använder sig av geoenergi och solenergi – hållbar, förnybar energi för villa- och husägare som vill ta ansvar för miljön och leva klimatsmart.

Vi utför snabb service och ger de bästa garantierna

Tack vare våra många år av erfarenhet kan vi erbjuda snabb och bra service med tekniker som vet vad som behöver göras. Värmepumpar från IVT har marknadens bästa garantier, och vi levererar såklart enligt de garantierna. Vi finns snabb tillgängliga för service när det behövs, med erfarna tekniker som alltid är redo att vara behjälpliga.

Om problem skulle uppkomma och du behöver service av bergvärmepump eller annan anläggning ser vi det som vår skyldighet att snabbt hjälpt till. Tack vare ett stort lager med reservdelar och personal som finns tillgänglig att åka ut för service så ska du aldrig behöva vänta länge på service.

Boka service av IVT värmepump
Värmepumpar och vattenbrunnar till bästa priser och garantier

De bästa priserna på marknaden, hur då?

Hur håller ENWELL BGE nere priserna, samtidigt som hög kvalitet på arbetet och produkterna alltid är första prioritet? Det kan förklaras genom vår långa erfarenhet gällande installation av värmepumpar. Våra medarbetare är väldigt kunniga och noggranna, samtidigt som de är effektiva när de jobbar.

Det innebär att vi kan göra ett utmärkt jobb samtidigt som vi installerar snabbt och effektivt. Effektiviteten som uppstår av kunnighet och erfarenhet gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser.

Välkommen att besöka eller kontakta oss

Nu har du förhoppningsvis fått en bra överblick över vilka ENWELL BGE är och vad vi jobbar med! Är du intresserad av att veta mer och få rådgivning inför ett eventuellt köp så tveka inte att kontakta oss eller besöka något av våra IVT center.