IVT Center Uppsala

IVT Center i Uppsala

Ditt kunskapscenter i Uppsala för värmepumpar, energi och miljö

Nu har vi öppnat vårt nya IVT Center i Uppsala. Dit kan du vända dig med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter.

I Uppsala kan du såklart också få hjälp med vatten- och energiborrning som är en annan viktig kompetens inom BGE.

Med utgångspunkt från Uppsala är vårt primära arbetsområde Uppland och Stockholm, men du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Ansvarig för IVT Center Uppsala är vår säljare Tobias Olsson.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar och brunnsborrning.

IVT Center Uppsala
Bergsbrunnagatan 20
753 23 Uppsala
Telefon: 018-12 91 30

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.