Våra IVT Center

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar och namnet borgar för hög kvalitet och prestanda. Våra IVT Center är dina lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö.

IVT Center i Sala

IVT Center Sala

Kontakta oss om du vill sänka dina värmekostnader eller få en vattenbrunn borrad i Västmanland, Uppland, Stockholm eller Gästrikland.

IVT Center i Västerås

IVT Center Västerås

Från IVT Center Västerås hjälper vi dig som vill sänka dina värmekostnader eller ordna en vattenbrunn i Västmanland och Södermanland.

IVT Center i Uppsala

IVT Center Uppsala

Från vårt nya IVT Center i Uppsala hjälper vi dig som bor i Uppland och vill sänka dina värmekostnader eller borra för vatten.

Ledning, försäljning och kontor

Det är någon av oss du kontaktar om du är intresserad att köpa en värmepump eller få en brunn borrad eller reparerad. På våra IVT Center i Sala och Västerås har vi värmepumpsutställningar som du är välkommen att besöka.

Tomas Sverkersson
Peter Jansson
Försäljning Västerås
Peter Facklam
Försäljning Stockholm
Tobias Olsson
Försäljning Uppsala/Stockholm

 

 

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.